Bekende personen uit en voor de regio   

In deze rubriek komen bekende personen uit Nijmegen en omgeving aan de orde. Alfabetisch gerangschikt (menu rechts). Personen die hun roots of een belangrijk deel daarvan in de omgeving hebben gehad.

Bekende Nederlanders (of daarbuiten) met een link naar Nijmegen en/of omgeving komen hier ook aan de orde. 

Het menu rechts begint met overzichten van burgemeesters t/m heden van de kernen op deze website.   

Het betreft hier nog levende bekendheden, maar ook historische personen uit soms lang vervlogen tijden, met ieder zijn of haar eigen rol voor de historie van de regio op deze website. 

Let op: Deze rubriek is nieuw en dus NIET compleet en het zal nog jaren duren voor dat het wel zo is.  

Als u vind dat een persoon er per sé bij hoort te staan, maar nog niet het geval is, laat dat dan weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag inclusief een beschrijving met biografie.   


Als een artikel foto's bevat zal middels het aanklikken van die foto in enkele gevallen deze pagina weer tevoorschijn komen. Indien geen foto's in het bericht of hem aanklikken lukt niet kunt u het menu-item "terug naar Bekende personen" aanklikken in het menu rechts, het eerste item bovenaan om op deze pagina terug te komen of er onder voor andere personen. 

Kijk op een menu-item rechts om op de pagina voor verwijzingen te komen.


 

 

                           Design details: Paul Marsman© PMWD kleine banner 15 hoog Rode letters 156 zwarte achtergrond