DSC 0038 6 edited naam 1024x158 smal hoogte

Startpagina

Dit is de startpagina van de webversie van "Vrienden Van Nijmeegs Glorie (vv-NG)." Vv-NG is de ondersteunende facebookgroep voor de Facebookgroep "Nijmeegs "Glorie (NG)." vv-NG is bedoeld voor allerlei informatie over Nijmegen e.o. behalve over waar NG voor bedoeld is. NG is een fotogroep voor actuele foto's vanaf 2001 (deze eeuw dus), maar wat op de foto staat als hoofddoel moet er op de dag van publiceren in dezelfde staat nog staan.

Vv-NG is bedoeld voor aankondigingen van (buurt)evenementen, bouwvorderingen uit het verleden, mits deze eeuw, plannen voor de toekomst, gemeentelijke aankondigingen, wegafsluitingen, etc. etc. Leden van die groep maken de inhoud.

Deze website zal gerubriceerd een geselecteerd deel van die groep hier plaatsen, aangevuld met andere nieuwtjes. De webmaster is daarvoor verantwoordelijk en vormt tevens de redactie van deze website. 

Een verwijzing naar Informatie Algemeen treft u onderaan deze pagina aan of op de pagina Informatie Algemeen (zie startmenu links). 

Verreweg de meeste informatie zal bestaan uit links naar websites en/of artikelen op deze website en soms op Facebook en heel soms ook Twitter. Om maximaal gebruik te kunnen maken van alle links heeft u dus een Facebook- en/of Twitter-account nodig, wat voor iedereen is aan te vragen op www.Facebook.com of www.witter.com

Voor een overzicht van alle verwijzingen op deze website is de "Overzichtspagina" bedoeld. 

Het gebied is hetzelfde als voor "Nijmeegs Glorie.nl." De rubrieksindeling zal dus overwegend gelijk zijn. 

In het startmenu links treft u de hoofdrubrieken aan. Daaronder diverse aanvullende en ondersteunende informatie. Door het aanklikken van een item wordt u verder geleid naar de detailmenu's. 

Nieuwe tijdelijke rubriek toegevoegd: Alles Over Corona. Kijk in het startmenu, de overzichtspagina of klik hier.

Inhoud kunt u aanbieden per e-mail op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

De website is minder geschikt voor mobiele apparatuur en ook niet voor de webbrowsers FireFox en de klassieke Microsoft Explorer. vv-NG.nl komt het best tot z'n recht op de browsers Chrome, Edge, Opera of AVG onder Windows10. 


 Banner breed rode letters zwarte achtergrond 55 110

                           Design details: Paul Marsman© PMWD kleine banner 15 hoog Rode letters 156 zwarte achtergrond